Flere ingredienser til Folkens høstmeny

0

The Soundtrack Of Our Lives er siste tilskudd til stammen på Folken denne høsten. – Programmet vårt så langt er jeg riktig fornøyd med, sier Folkens egen bookingsjef Jesper Brodersen.

Av: Ivar Vasstveit (tekst & foto)

Christne Uhlen (t.v) og Jesper Brodersen på Folkens stand i fadderlandsbyen.

I dag offentliggjorde studentersamfunnet at de har sikret seg rockerne i The Soundtrack Of Our Lives. Fredag 19. oktober spiller bandet, med den karismatiske vokalisten Ebbot Lundberg i spissen, i Storsalen. Svenskene som har holdt koken siden 1995 ga  tidligere i år ut plata “Throw It To The Universe”.

Slippe flere navn fortløpende
The Soundtrack Of Our Lives føyer seg til i rekken av navn som er klare for Folken. Allerede er det klart at blant annet Enslaved, Team Me, Meshuggah, John Olav Nilsen & Gjengen og Kråkesølv kommer til studentenes eget hus i Stavanger i løpet av høsten. I morgen spiller bergensjenta Gabrielle, kjent for blant annet “Ring Meg”, i forbindelse med fadderuka. Og mer skal det bli.

– Vi kommer til å slippe flere artister de neste ukene, den første allerede i morgen. Det kommer til å bli flere “popacts” som Gabrielle, men også mye annet, forteller han.

Vil ha et bredt tilbud

– Har dere planlagt å legge dere på en mer “folkelig” linje i høst?

– Folken er en konsertscene med nasjonal anerkjennelse. Vi vil gjerne fortsette å bygge opp under det, uten at vi legger oss på en bestemt profil, men i stedet prøver å et så bredt musikkspekter hos oss som mulig, sier bookingsjefen som også vil fortsette med å åpne for flere lokale “up and coming” band.

Likevel er det en sjanger Brodersen ikke har klart å dekke enda.
– Vi har foreløpig ikke noe hip-hop dessverre.

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here