Feil i leder

0

I lederen “Vi kan markedsføring” på side 26 i SmiS 11 står følgende:

I følge Aftenbladet hadde 700 studenter på forhånd meldt seg som faddere til årets utgave, noe som er en nedgang fra fjorårets 1000. I løpet av en uke skal de påmeldte studentene innta flere alkoholenheter per dag enn brudgommen i et hvilket som helst bryllup i Vladivostock, kose seg med promillekjøring av trillebår i Fadder Games og sverge evig vennskap til kamerater de aldri treffer igjen over en bedre middag på McDonalds halv fire på natta.

Disse tallene er i og for seg riktige og stammer Aftenblad-artikkelen “Dropper fadderuka før festen” a 30. juli, men de er fra to uker tilbake i tid og refererer til fadderbarn, ikke faddere som jeg feilaktig skriver.

Antallet faddere i år er ca 600, noe som faktisk er rekord. Skal vi dømme fra oppmøtet i fadderlandsbyen er det ingenting å utsette på antall fadderbarn heller.

I avsnittene av lederen min som omhandler fadderuken har jeg ved en feil altså lagt til grunn uriktige tall som grunnlag for å illustrere poenget mitt, og det er ikke greit.

Jeg beklager dette og ønsker Mc Tiernan og gjengen lykke til med en fadderuke som så langt har vært en stor fest.

Ivar Vasstveit, kulturredaktør SmiS

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here