Våt avslutning for Hovefestivalen

0

Etter en uke med bare solskinnsdager på Hove, våknet mange fortvilte sjeler opp til oversvømte telt fredag morgen.

Tekst og foto: Ulrikke V. Mitchell og Kine V. Mitchell

’’Ååååå, faen. Faen i helvete, satan. Jeg vil hjem til mamma, jeg vil hjem til mamma nå!’’. Jamringen var ikke til å ta feil av da SmiS våknet opp denne våte dagen. Gutten i naboteltet, som ikke har snakket om noe annet enn å nedlegge damer hele uka, fikk plutselig noe annet å tenke på. Slitne fjes pakket sammen teltene og dro hjem en dag tidligere enn planlagt.

Mammadaltenes marsj hjemover

Det ser ganske mørkt ut, men værgudene melder heldigvis om opphold i løpet av kvelden, og noen tapre festivaldeltakere velger å kjøre løpet helt ut. SmiS derimot, pakker sammen vårt våte telt, og drar hjem. Dette var alt vi hadde å melde fra Hove 2012, og vi takker for oss.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here