Let´s get high!

0

Med 9000 publikummere til stede foran Hovescenen torsdag kveld, er det ingen tvil om at Snoop Dogg var årets store navn på festivalen.

Tekst og foto: Kine V. Mitchell og Ulrikke V. Mitchell

"What´s my name?"

”Norway, I can´t hear you”, roper Snoop Dogg ut til den elleville fansen. Problemet var bare det at vi ikke kunne høre han heller. Under de første sangene overdøver musikken stemmen til legenden, og det er ikke før halvveis inn i konserten at lyden høres ut til å bli bedre. Dessverre avsløres det raskt at hip-hoperen  har gått over til playback, og noen skuffa fans roper ”feiging” i bakgrunnen.

Til tross for dette klarer Snoop å lage god stemning blant publikum med både egne og andres sanger. Folk danser, hopper og synger med til blant annet ”Gin & Juice” og ”Let´s get high”. Etter en drøy time fyrer Snoop Dogg opp med slageren ”Young, Wild & Free”, og det blir allsang over hele konsertområdet. Det er ingen tvil om at publikum alt i alt var godt fornøyd med Calvin ”Snoop” Broadus’ opptreden.

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here