The Shins leverte

0

The Shins er et av de største navnene på Hove i år, og onsdag kveld beviste de hvorfor.

Tekst og foto: Ulrikke V. Mitchell og Kine V. Mitchell

Vokalist James Mercer

Sola gjemmer seg bak noen mørke skyer, og festivalens første regndråper begynner så smått å falle ned over Tromøya. Det blir kjøligere i lufta, og gåsehuden titter frem på bar hud, men når The Shins inntar Hovescenen klokka 22.30, er alt dette allerede glemt. Til å begynne med kan det virke nærmest litt folketomt, men når de første gitartonene fra ’’Australia’’ flyter gjennom lufta, kommer publikummere løpende mot scenen ifra alle kanter.

Alle ville ha et glimt av The Shins

Leverte
Vokalmessig var The Shins’ vokalist James Mercer virkelig fenomenal – det er sjelden vi opplever at noen gjør det så bra live. Sammen med sine dyktige medkompanjonger levde de opp til fansens forventninger, med en god blanding av nye og gamle låter. Hvis noen kom til Hove uten å kjenne til bandet fra før, ble nok det endret på i går.

I går ble det bevist at festivalfolket ikke rynker på nesa av litt regn, og at god musikk skaper topp stemning uansett.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here