Beauty og blogging

0

Det er ikke bare musikk som står på dagsorden under Hovefestivalen 2012. Inne på festivalområdet tilbys det både beautysalong og bloggerom til de som skulle ønske det, og SmiS tok turen bort for å sjekke det ut.

Tekst og foto: Kine V. Mitchell og Ulrikke V. Mitchell

Borte i beautysalongen møter vi på to kjekke jenter som fresher seg opp foran speilet. Ane Heimsjø (19) og Amalie Berg Sandstrøm (19) mener det er lov å være litt uflidd på festival, men setter likevel pris på muligheten til å ordne seg litt etter ei svett og klam natt i teltet.

Ane Heimsjø (t.v) og Amalie Berg Sandstrøm

Det var flere som tok turen innom beautyteltet – både jenter og gutter. Det var full konsentrasjon foran speilet og folk sto nærmest som sild i tønne for å få pyntet litt på morgenfjeset.

 

 

 

 

 

Kristoffer Larsen (21) og Glenn Roger Næss (21) gjør seg klar til konsert med Rise Against i kveld. Guttene sier de skal ut på sjekkern og er derfor innom beautyteltet for å pynte seg for jentene.

Kristoffer Larsen (t. v) og Glenn Roger Næss

Joachim Shipper (19) går rett forbi beautyteltet – han ordnet festivalsveisen før han dro hjemmefra.

Grønt er skjønt!

Ved siden av beautysalongen finner vi bloggerommet. Her sitter Sonja Eike Nematinia (18) og Ingrid Nymoen (18). Selv om jentene har funnet seg til rette i knall rosa sofaer, er det ikke rosablogging de driver med. De blogger om alt fra film til musikk, og akkurat nå er det festivalstemningen som står for trykk.

Sonja (t. v) og Ingrid blogger om festivallivet

I en annen rosa sofa finner vi Håvard Mathiesen (18). Til vanlig blogger han lite, men følte for å skrive noen ord om Hovefestivalen. Håvard har kost meg mye til nå, og sier han gleder seg til blant annet Scrillex og Snoop Dogg.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here