– Mannen er gal!

0

Ah, verdens mest karismatiske manager Ian Holloway styrer badebyen mot nok et Premier League-eventyr. Det er bare å begynne å glede seg til diverse gullkorn, angrep på FA og generelt veldig god stemning.

Av: Hein Georg Haram (SmiS-journalist & United-fan)

SPALTISTEN: Hein Georg Haram er SmiS-journalist, journaliststudent og United-fan

Håpet om retur til den beste ligaen i verden lever for de oransje.  Birmingham ble slått 3-2 sammenlagt i semifinalen i opprykkskvalifiseringen onsdag.

Nå venter West Ham i finalen på Wembley 19. mai. Du vet, laget med Big Sam i managerstolen og John Carew og Ravel Morrison på laget. Blackpool bør ta dette for å sikre nok en underholdende sesong i 2012/2013.

Det var nemlig Blackpool som var grunnen til at jeg valgte å juble for en bortescoring da jeg en sen maidag i 2011 så Manchester United mot Blackpool på Old Trafford. På TV-en, eh, selvsagt. Blackpool måtte gjøre det umulige borte mot Manchester United på Old Trafford. Selv Manchester City hadde skjelvet så kraftig i buksene, men ikke Blackpool. Ikke Ian Holloway.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Holloway visste at laget hans måtte gjøre det umulige. Nemlig å faktisk klamre til seg et poeng, eller, gud forby, faktisk vinne mot de røde djevlene. Slik gikk det ikke og oransjetrøyene tapte. Etter det var det en påfølgende tirade fra manager Holloway mot FA som knapt gikk i gjennom sensuren.

”For en herlig mann”, tenkte nok mange. Det gjør de nok fremdeles. Det gjør jeg også. Før Blackpool har ikke Holloway vært like heldig med sin managerkarriere. Men i Blackpool virker det som det er det mest naturlige samarbeidet i verden. Det var en gjeng man ble glad i. Det er fortsatt mitt favorittlag nummer to i engelsk fotball.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Hva kan en gjeng med ingen ressurser utrette i Premier League? Alt. Lidenskapen og entusiasmen du finner i Blackpool kan selv de ivrigste topplagene i ligaen drømme om.

Derfor håper jeg på en lykkelig gjenforening for badebyen med Premier League. Da må West Ham slås først. Ian Holloway har en plan. Garantert.

Mannen er gal. Men, likevel…

Har du noe du ønsker fokus på i neste ukes spalte? Send meg en mail på heinferk@gmail.com eller skriv i kommentarfeltet.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here