Tappetårnet BegeistRingsvinnere

0

Jubelen sto i taket da en engasjert jury torsdag 26.april delte ut Begeistringsprisen til Tappetårnet foran et konsertklart Postgirobygget-publikum.
– Hugleik til alle!

Av Lars André Dahl (tekst & foto)

For rett før årets studentkonsert tro til, tok juryen i Begeistringsprisen til orde for å kåre en vinner. De tre nominerte ble kalt opp på scenen foran 4-500 publikummere i Storsalen på Folken, og Benedicte Titlestad fra Studentsamskipnaden i Stavanger og Eirik Faret Sakariassen, nestleder i StudentOrganisasjonen (StOr), presenterte vinneren. I konkurranse med to andre kandidater i Fredrik Sele og styret i Coffee Arouond the World, ble altså fjorårets styre ved Tappetårnet kåret som årets vinnere.

Leder for 2011-versjonen av Tappetårnets styre, Magnus Meisal, tok takketalen.

– Dere som står der ute nå, hadde det ikke vært for dere hadde ikke vi stått her nå, var hovedbudskapet fra Meisal.

– Tusen takk til alle studenter som har brukt Tappetårnet og til alle frivillige som har jobbet for dette. Fra starten med byggeprosessen av baren og helt fram til i dag har de vært helt fantastiske, fortsetter Meisal til SmiS backstage etter utdelingen.

Engasjert studentene på kort tid

– For det første var det en jobb i seg selv å plukke ut de tre kandidatene, så var det å se på hvordan de tre har jobbet. Alle de tre er verdige vinnere. Med Fredrik Sele og Coffee Around the World er det noe som har holdt på lenge, så det er en slitestyrke ved de to andre som det står respekt av, sier jurymedlem og studentprest Stefan Emmerhoff til SmiS rett etter utdelingen.

– Tappetårnet har engasjert veldig mange og endret campus  på veldig kort tid, og sånn sett betydd positivt for campus, fortsetter Emmerhoff om valget av styret ved Tappetårnet som vinnere.

– Hugleik til alle studenter! Takk til alle frivillige, jublet også en feiringsklar vinner Lars-Magne Laupså i Tappetårn-styret til SmiS etter seieren.

Styret som ble stående som vinnere besto av Lars-Magne Laupså, Kathe-Mari Solberg Hansen, Kristoffer Sørstrønen, Ida Marie Bråten, May-Linn Kringlebotn, Magnus Øgård Meisal, Anne Marthe Følsvik Garseth og Kenneth Austrått.

Juryen som deler ut prisen består av nestleder i StOr Eirik Faret Sakariassen, leder SiS kultur og kommunikasjon Benedicte Titlestad, prorektor ved UiS Tor Henning Hemmingsen og studentprest Stefan Emmerhoff.

Les mer om vinnerne og utdelingen av prisen i SmiS 8 torsdag 3.mai.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here