Susanne & synthene

0
Susanne Sundfør svingte seg på Folken.

Synth, lys, synth, røyk, synth, laser, synth. Nei, det var ikke ´95-utgaven av technopartyet Innerstate som var innom Folken i kveld, men en Nine Inch Nails-inspirert Susanne Sundfør.

Av: Ivar Vasstveit (tekst & foto)

Et fullstappet Folken var mer enn glade for å få besøk av jenta som for tida er aktuell med “The Silicone Veil”. Selv om store deler av kvelden var viet til nytt materiale, fikk publikum også høre favoritter som “Turkish Delight”, “The Brothel” og “It´s All Gone Tomorrow”.

SmiS´anmelder, Karoline Marie Enoksen, hadde følgende å si om konserten:

“I halvannen time serverte den søte jenta fra Haugesund ballader og rock med høy synthfaktor og bass på Folken i kveld. Sammen med et knippe dyktige musikere fikk publikum en konsert som vekslet mellom det rolige og rockete, det sensuelle og det såre. Det var en begeistret storsal som fikk delta i Sundførs musikalske univers.”

Les Karoline Marie Enoksens anmeldelse i neste papirutgave av SmiS.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here