Stolt påskekrimvinner

0
Den stolte vinneren poserer på SmiS-brakka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Endelig kan Morten Rønne få hvile i fred, uttalte den lykkelige påskekrimvinneren, Amund Thomassen, da seieren var et faktum.

Av: Ivar Vasstveit (tekst & foto)

Det var en tydelig stolt og fornøyd student som møtte opp på SmiS-brakka i dag for å motta premien sin. Hans stalltips, med Eirik Faret Sakariassen som Morten Rønnes morder i SmiS´påskekrim, viste seg å være riktig. I premie fikk Thomassen et påskeegg så tettpakket med godteri at det var umulig å presse de to eggdelene sammen. I tillegg vant han to kinobilletter, men det er foreløpig uvisst hvilken film disse skal brukes på. Den kreative studenten lot seg imponere over påskekrimmen, og har latt seg inspirere.

– Jeg har funnet opp en drikkelek basert på krimmen. Hver gang Morten Rønnes navn blir nevnt må man ta en slurk, forteller han og ler. Det hører med til historien at drikkeleken foreløpig ikke er blitt prøvd i praksis, men vinneren regner med å markere den dagen han er ferdig med eksamen, med nettopp denne leken i lystig lag.

Vi oppfordrer selvsagt ingen til å drikke alkohol, men prøv gjerne Amunds påskekrimdrikkelek med en flaske saft.

 

Så du ikke SmiS´påskekrim, eller ønsker å se den igjen? Trykk her.

SmiS´påskekrim mottok nesten 100 forslag til løsning. 

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here