I dag går søknadsfristen ut

0
En bitteliten del av SmiS; grafiker Kristine Nåvik Hanssen, kulturredaktør Ivar Vasstveit, grafiker og TV-redaktør Stian Skjerping og nyhetsredaktør Håvard Tanche-Larsen Knutsen. (Foto: Lars André Dahl)

Vår ansvarlige redaktør forlater sin stilling og vi er på jakt etter hans arvtaker. 

Ansvarlig redaktør er SmiS sin øverste leder og er en heltidsstilling. Vi søker en selvstendig person med journalistutdanning og/eller erfaring fra mediebransjen. Du bør ha god kjennskap til og interesse for utdanningsstoff og populærkultur. Det er en fordel med god kunnskap om det lokale studentmiljøet.

Studentmediene i Stavanger (SmiS) har vært Stavanger-studentenes talerør siden 1977. Avisa kommer ut 18 ganger i året, med et opplag på 5 000 eksemplarer hver gang. I tillegg finnes oppdaterte nyheter på smis.no, samt TV-innslag. SmiS Radio sendes på FM 107,2 hver hverdag fra klokka 21 til 22. SmiS ledes av en heltidsansatt ansvarlig redaktør og har i tillegg fem deltidsansatte redaktører med ansvar for hver sin kanal. SmiS drives med støtte fra Studentsamskipnaden i Stavanger (SiS) og inntekter fra eget annonsesalg. Omsetningen til avisa er på om lag én million kroner i året.

Du bør ha ledererfaring og tanker om hvordan du vil videreutvikle SmiS gjennom stoffproduksjon til avis, radio, nettside og nett-TV.

Heltidsstillingen omfatter organisatorisk, økonomisk og redaksjonelt hovedansvar (med hjelp fra administrativ leder) for hele organisasjonen og alle redaksjonelle produkter.

Søknad med CV sendes til smis@smis.no med kopi til SmiS sin styreleder Lars Fisketjøn på lfi@rogalandsavis.no.

Søknadsfrist: 24. april

Spørsmål om stillingen kan rettes til ansvarlig redaktør Lars André Dahl på telefonnummer 93 25 10 24.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here