Knull, knall og fall

0

Av Mari Løvås

SKRIBENTEN: Sexspaltist Mari Løvås

Noen ganger blir det skikkelig hett. Det blir varmt og klamt og vilt. Klærne fyker, og all kontroll forsvinner. Og så sier det pang. Smerten skyter gjennom kroppen. Det som nettopp var toppen av nytelse, er nå et smertehelvete.

Sexskader. Det kan hende alle. Det kan være alt fra en streng som ryker til blåmerker, skrubbsår og muskelstrekk. Og det kan være helt utrolig smertefullt. Årsaken til de fleste skader er at det rett og slett tar litt av. Enten i form av at sexen i seg selv blir litt for røff, ved at for eksempel nye stillinger skal prøves ut, eller fordi stedet som er valgt for hyrdestunden ikke er helt optimal. Heldigvis er det sjelden så alvorlig at en tur til legevakten blir nødvendig.

En kjapp en på sofaen kan fort bli ødelagt når det viser seg at sofaen rett og slett er for liten, og det er ikke lett med noe kontrollert fall samtidig som penetreringener godt i gang. Det samme kan sies om et kott. Dere presser dere inn sammen med koster, kluter og mopper. Greit nok, det er kinky som bare det, men du skal ha rimelig god balanse for å manøvrere deg selv og partneren din i intimt samvær med bøtter og vaskemidler.

Nevnte jeg såpe og olje og sånt? Ja? I tillegg til at vannet spruter? Dere tar poenget? Fint. Det blir nemlig glatt. Og så mister dere fotfestet. Ikke fullt så sexy nå lenger, nei.

Det burde egentlig lyse en liten varsellampe når det kommer til sex i dusjen. Dere har varmet godt opp med såpe og olje og hvem-vet-hva-annet. Dere er kåte som bare det, og alt er dekket og klart for litt knulling. Og så er det jo denne høydeforskjellen som gjerne finnes mellom jente og gutt. Dette kan enten løses med å sitte ned, doggy eller å løfte opp jenta. Det er nettopp denne løftingen som er risikabel når det kommer til dusjsex. Nevnte jeg såpe og olje og sånt? Ja? I tillegg til at vannet spruter? Dere tar poenget? Fint. Det blir nemlig glatt. Og så mister dere fotfestet. Ikke fullt så sexy nå lenger, nei.

Nå skal ikke jeg være en skikkelig gledesdreper her. Sex andre steder enn senga kan absolutt være kule opplevelser, men det blir en liten demper på stemningen når tennene fyker, blodet spruter og blåmerkene lyser. De aller fleste sexskader er derimot ikke så alvorlige, og takket være fantastiske hormoner i kroppen under sex merker vi ikke skadene før senere. Skrubbsårene jenta fikk mens hun jukket i vei på en fyr i en litt for liten bil gjør kanskje skikkelig vondt etterpå, men er du kåt nok tåler du ganske mye smerte. Og om smerten ikke er så fryktelig, kan det jo være vanskelig nok når du må forklare hvorfor du har et rødt merke rundt halsen etter litt eksperimentering med bondage.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here