Skjønnheten og ulyden

0

Mon tro om Toffen Gunnufsen noen gang crowdsurfa på Quarten? På Ulyd byttet representanter for festivalledelsen ut rollen som menneske med fugl, og levde i lufta. De var ikke alene oppunder taket.

Av Ivar Vasstveit og Lars K. Aalgaard (foto)

Frøken Fryd på Checkpoint under Ulyd.

En bulldozer kledd i rødt hopper fra galleriet og ned i mengden foran scenen på Cementen. Ingen fingre knekker, så vidt vi vet. Ei blond dame rister hodet så voldsomt og taktfast opp og ned til musikken, at fysikkens lover tilsier at det straks skal fyke av som et prosjektil og bore seg fast i cymbalene. At Stavangers tetteste konsertscene overlevde Purified-konserten på torsdagen, og Ulyd-festivalens første dag,  er et mirakel. Spol en dag fram. Et rødvinsglass og en mann med gitar og oppsperrede øyne på Checkpoint. Er han nervøs, eller er det teater? Samme det. Fint er det uansett.

Hear Me Roar alene på scenen under Ulyd-festivalen.

Les mer i neste papirutgave av SmiS!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here