Vårrengjøring og vårkåte mennesker

0

Av Mari Løvås

SKRIBENTEN: Sexspaltist Mari Løvås

Jada, nå er våren her. Av og til skinner til og med solen, og folk ser faktisk litt glade ut. Og når vi først er i gang med vårrengjøringen, hvorfor ikke ta en skikkelig opprydding i nattbordskuffen samtidig? Ut med håndjern som en gang var fluffy, men som nå er klissete og stive av grunner jeg ikke trenger å nevne. Ut med vibratorer som ikke vibrerer. Ut med den ene tingen du kjøpte sammen med eksen, som det bare er rart å ha liggende nå.

Inn med nye ting. Invester litt penger i ting som fungerer, og som ser litt tiltrekkende ut. Noe av det ekleste jeg har fått i gave noen gang var fra en kompisgjeng som fant ut at de skulle kjøpe en vibrator til meg. Ikke en hvilken som helst vibrator, neida, en med skikkelig myk, hudfarget silikonhud. Jeg var seksten år gammel, og det var virkelig ikke kult da mamma fant den i skuffen min.

Ut med håndjern som en gang var fluffy, men som nå er klissete og stive av grunner jeg ikke trenger å nevne.

Når vi er vårkåte og klar for litt pulings er det kjekt å ha orden i verktøysskrinet. Når hemningene forsvinner ut i de varmere og varmere nettene er det fint å vite at glidemiddelet ikke har lekket ut og blandet seg fint sammen med en neve kondomer i ulike farger og fasonger. Selv om leketøy blir brukt under sexen trenger det ikke bety at skuffen din må være grisete. Og vær for all del nøye med vaskingen av det som har vært i bruk.

Og hvis du ikke bruker hele dagen på ryddingen, kom deg ut og nyt været. Folk flest blir kåtere når det er sol ute. Jeg skal på ingen måte oppfordre til en hyrdestund utendørs, det er tross alt ikke helt lov. Men det er jo ikke alltid like greit å styre seg, spesielt nå som det begynner å bli litt varmere i været. Bare pass på at dere ikke puler oppå andre folk. Det er irriterende nok med folk som sitter og kliner og er sykt lykkelige, om ikke folk skal begynne å knulle helt offentlig også. Det er gøy for dem det gjelder, men ikke alle andre. En kompis av meg jobbet som vekter i Bergen, ble en gang kalt ut for å fjerne et par som lå og hadde seg midt på banen på Brann Stadion. Det skal vel litt til for å toppe den når det kommer til offentlig sex.

Da gjenstår det vel bare å håpe på fint vær fremover. Eller, med den nye oppryddingen er det vel det samme om dagene tilbringes i sengen eller hjemme. Det blir ikke mer gøy enn du lager selv.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here