Hans Olav Lahlum til Tappetårnet

0
Hans Olav Lahlum (Foto: Wikimedia)

Hans Olav Lahlum og Inger Marie Spange kommer ikveld til Tappetårnet på UiS campus for en litteraturaften i regi av SiS Bok.

Av: Fredrik Fornes (tekst)

– Det nærmer seg påske og for de som mangler den obligatoriske påskekrimmen eller for de som aldri får nok så er dette en gylden mulighet til å få presentert to rykende ferske nyheter, skriver SiS Bok i en pressemelding.

Kjent ansikt
Hans Olav Lahlum er et kjent ansikt for mange. Han er både  norsk historiker, forfatter, sjakkspiller og SV-politiker. Noen kjenner ham kanskje bedre som han som datt av stolen under Haakon Lie-debatten, eller fra VGTV-serien «Et Rikere Norge». Uansett hvor du kjenner ham fra, er han en morsom, men smart skrue som du absolutt burde ta turen for å høre på. Han presenterer sin bok; Katalysatormordet er den tredje boka om Førstebetjent K2 og Patricia.

Debutant
Inger Marie Spange debuterer med sin krimroman, men har erfaring fra avis, ukeblad og reklamebransjen. Miljøet er hentet fra oljebransjen og noen er villig til å drepe for nye metoder innen leting etter olje og gass.

Den «dødelige krimaftenen» på Tappetårnet starter klokken 19.00 ikveld, onsdag.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here