Er du årets student?

0
VINNERNE: Fjorårets prisvinnende studenter. Helt til venstre UiS-studenten Stine Kommedal. (Foto: Maria Myrhol/Jungle Career)

Universum skal sammen med noen av Norges fremste arbeidsgivere kåre årets student og studentprosjekt. I 2011 ble Stina Kommedal fra UiS kåret til Årets økonomistudent. Nå kan du søke om å bli årets student i følgende kategorier:

Årets IT Jente – Microsoft
Microsoft leter etter Årets IT Jente og ser etter deg som ønsker å være med på å forandre fremtiden. Har du glimt i øyet, en interesse for teknologi og ønsker å gjøre en forskjell – kan du være rett person. At du i tillegg kan vise til god gjennomføringsevne og engasjement ved siden av skolen er et stort pluss. Vinneren får en Windows Phone, Xbox med Kinect og være Microsoft sin VIP gjest på et faglig arrangement. Vis oss at du er ”what’s next” og premien er din!

Årets Teknologistudent – FMC Technologies
FMC har stått bak denne prisen i tre år og leter etter en heltidsstudent innenfor teknologiske fag som er kreativ og initiativrik, en person som gir av seg selv og kan kombinere gode faglige resultater med et sosialt engasjement. Vinner går et reisegavekort på 20 000kr fra FMC Technologies.

Årets Økonomistudent – Econa
Juryen vil legge vekt på akademiske resultater, engasjement på- og utenfor skolen, samt arbeidserfaring i løpet av studietiden. Det er viktig å presisere at akademiske resultater vil bli sett i sammenheng med kandidatens utenomfaglige engasjement og kvalifikasjon, og vil ikke utelukkende være avgjørende for beslutningen. Vinneren mottar 20 000kr fra Econa.

Årets Studentprosjekt – Finn.no 
Finn.no ser etter studentprosjekt som er innovative, har nytteverdi og har en realistisk gjennomføringsplan. Gjerne IT prosjekt, men dette er ikke noe krav. Hvis utviklingen av produktet/tjenesten har startet vil dette være en fordel. Vinnergruppen mottar 30 000kr fra Finn.no, dere bestemmer selv hva premien skal brukes til.

Søk innen 8.april på www.jungle.no/aretsstudent2012

Kåringen foretas på Universum Awards, 10.mai i Oslo.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here