Fyllesex på godt og vondt

0

Av Mari Løvås

SKRIBENTEN: Sexspaltist Mari Løvås

Jeg liker alkohol. Jeg liker sex. Fungerer sex og alkohol supert sammen da? Alkohol kan hjelpe folk til å tørre mer; enten det er seksuelt, eller bare for å komme i kontakt med andre mennesker. Angsten som kommer snikende senere er det bare å bite i seg. For å ha «one night stands» på fylla må du enten ha en utrolig god evne til å se forbi ølbrillene, eller ha en god dose selvironi. Bare sånn i tilfelle.

Det finnes ikke noe bedre kjøttmarked enn ute på byen. Sjansen for at personen du nettopp har begynt å flørte med gir en lang faen i personligheten din, er relativt stor. På byen kommer utseende først, og andre ting senere. Dette trenger derimot ikke være en negativ ting. Alle liker å føle seg attraktive, og en skikkelig bytur kan gjøre underverker for selvtilliten. Du må bare være innstilt på at dette kanskje blir en engangsting, og droppe alle planer om stasjonsvogn og hus med hvitt gjerde med det første. Det er ikke kult å våkne opp med en skikkelig hunk/babe dagen derpå som er klar for å finne seg en ny dame/kar på byen neste helg. Vær forberedt på det verste.

En stolt kompis fortalte meg en gang at han hadde holdt ut hele natten, og måtte stoppe fordi jenta begynte å blø. Stakkar kjerring.

Fyllesex trenger ikke være med en tilfeldig person på byen heller. Det kan godt være med kjæresten eller en pulekompis også, men dette kan jo være problematisk nok i seg selv. Jenter kan ha problemer med å bli våte. Mannfolk kan ha problemer med å få den opp, for ikke å snakke om å komme i det hele tatt. Du vet det er kjedelig sex når du tar deg selv i å tenke «inn, ut, inn, ut..». En stolt kompis fortalte meg en gang at han hadde holdt ut hele natten, og måtte stoppe fordi jenta begynte å blø. Stakkar kjerring.

Men noen ganger kan fyllesex fungere helt ekstremt bra også. Plutselig gjør du den ene kinky tingen du aldri før har klart å hinte fram at du vil prøve, og kanskje du til og med liker det. Alkohol kan gjøre susen for litt seksuell frigjøring. Men igjen, en god dose selvironi er greit å ha. Ikke all sex er like smooth som lesbepornoen du runker til.

Det finnes med andre ord både fordeler og ulemper med fyllesex, alt etter forholdene. Noen ganger er det dritkult, andre ganger helt utrolig teit. Det viktigste å huske på er at selv om det føles forbanna kleint dagen derpå, er det bare å komme seg videre. Det nytter ikke å angre for seint, så drikk masse cola, spis en burger og kom over angsten så godt du kan. Og husk angrepille og klamydiatest, for sikkerhets skyld.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here