Bildespesial: Kaizers-uka på Folken

0

– Har du ikke vært på en Kaizers-konsert før, så finn nærmeste konsert og skaff deg en billett, sier fotograf Kent Skibstad etter fem Kaizers-konserter på Folken.

Bildeserie av fotograf Kent Skibstad

Foto: Kent Skibstad / www.kentskibstad.no
Bildene er beskyttet av åndsverksloven og kan ikke benyttes uten tillatelse fra fotograf.

– Terje “Killmaster” sa så fint til meg før den ene konserten: “Ein dag drømte me om å spela her”. Og nå er de altså her, Kaizers Orchester, med både oljetønner og full rigg, sier fotograf Kent Skibstad.

Skibstad var tilstede på alle fem konsertene som ble holdt på Folken i Stavanger. Alle for fulle hus. Rundt 3500 mennesker har fått se showet i løpet av uken, og nå går turen videre nordover i landet. I anledning turneen har nye effekter som lysoppsett og visuelle inntrykk blitt innført for å gjøre konsertene enda mer spetakulære, og totalt 60 sanger er innøvd.

Mandagen startet ifølge Skibstad som mandager flest, mens det på tirsdag og onsdag var duket for to gode konserter skreddersydd for de mer hardbarka Kaizers-tilhengerne. På torsdag og fredag ble tempoet skrudd opp enda et hakk med høy allsang faktor da sanger som “Kontroll på Kontinentet” og “Ompa til du dør” var tilbake på spillelisten. Fredagens grand finale ble avsluttet etter flere ekstranummer med den ultimate allsangen “Mister Kaizer, hans Constanze, og meg”.

– Har du ikke vært på en Kaizers-konsert før, så finn nærmeste konsert og skaff deg en billett, det blir garantert en musikk og konsertopplevelse for livet, sa Skibstad etter fem dager med Kaizers-konserter.

I slideshowet kan du se et knippe av fotografens bilder fra de forskjellige dagene, samt noen behind the scenes-bilder. For å se alle bildene kan, besøk Kent Skibstads blogg her.

>> LES OGSÅ: Bildespesial: Enda mer Kaizers

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here