Bildespesial: Impuls 2012

0

Impuls’ første arrangement i 2012 ble arrangert forrige helg, 27.-29. januar, med et program spekket med konserter, seminarer og mye annet spennende innhold. Her kan du se vår bildespesial fra konferansen.

Bildeserie av: Alexander Solheim

 

Impuls er et ungdommelig, kristent fellesskap som ønsker å oppmuntre og utfordre unge mennesker til «å elske Jesus og å være kirke». Dette gjør de blant annet med å arrangere konferanser for ungdom, hvor det avholdes seminarer, konserter og mye annet under det helgelange arrangementet. I år arrangeres det to slike konferanser, to helger på rad. Fotograf Alexander Solheim var tilstede under det første arrangementet, og i slideshowet øverst kan du se noen av hans bilder fra konferansen.

Det andre arrangementet holdes denne helgen, fra 3.-5.  februar. Mer informasjon om dette finner du Impulsweb.no.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here