Fredagshumor #1: Genial foreleser

0

Det er fredag og snart helg. I en splitter ny spalte hos SmiS.no serverer vi deg godbiter fra nettets krinker og kroker. En myk overgang til en avslappende helg etter en hard uke på skolen.

I denne rykende ferske spalten vil vi servere deg godbiter fra nettet hver fredag fremover. Du får Ukas Tweet, DYAC (DamnYouAutoCorrect), YouTube-video, FML-historie og Failbook (Facebook-fails). Noe mer studentrelatert enn det andre. Det viktigste er at du får en belønning for vel blåst skoleuke, og kan lade opp til helgen med en god latter. God helg!

Ukas Tweet
[blackbirdpie url=”http://twitter.com/MrMagnussen/status/157962317462642690″]

Ukas DYAC

Kilde: Damnyouautocorrect.com

Ukas YouTube-video

Denne har virkelig tatt av de siste dagene, og VG har til og med laget sak om forelseren. Dere har derfor kanskje sett den allerede, men vi var allikevel nødt til å ta den med som ukas YouTube-video. Foreleser Tor Haugnes ved BI viser hvordan forelesninger må holdes for at studentene ikke skal sovne. Han her skulle vi hatt på UiS!

Ukas FML

Today, at school, I was crying because someone I knew had died. My teacher pulled me aside and said, “I understand you’re socially awkward, but don’t worry it gets better.” FML

(Kilde: Fmylife.com)

Ukas Failbook

Kilde: Failbook.org

Har du noen tips til neste ukes Fredagshumor, send gjerne en mail merket «Fredagshumor» til web@smis.no. Tipsere vil selvsagt få navnene sine «på trykk»!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here