StOr har valgt ny nestleder

4

Under onsdagens studentparlamentsmøte i styrerommet på Arne Rettedals hus ble Eirik Faret Sakariassen valgt som ny nestleder i StOr.

Av: Pål Karstensen (tekst) & Lars André Dahl (foto)

NYVALGT: Først ble Eirik Faret Sakariassen valgt inn i Bystyret, før han i dag ble valgt som ny nestleder i StOr.

Stillingen som nestleder i Studentorganisasjonen (StOr) har vært midlertidig bemannet av tidligere StOr-leder og nå fag- og læringsmiljøansvarlig Daniel Haug Nystad etter at tidligere nestleder i StOr Lasse Heggedal, trakk seg 6.oktober. Heggedal valgte å trekke seg blant annet på bakgrunn av at han hadde brukt for mye penger på en reklamekampanje til studentvalget, en reklamekampanje han ikke hadde fått godkjent i studentparlamentet.

I dag valgte altså studentparlamentet ny nestleder, og i alt seks kandidater hadde meldt sitt kandidatur. Det var tidligere internasjonalt ansvarlig i StOr, Wieneke Oomen, som også ble instillt av instillingskomiteen, Bjørn Snoen, Håkon Ohren (som trakk seg på møtet), Eirik Faret Sakariassen og Haakon Marius Strand. Den sjette kandidaten trakk seg før møtet tok til. Da alle stemmene var talte opp, ble det klart at Faret Sakariassen var ny nestleder.

Faret Sakariassen er 20 år gammel og kommer fra Tasta i Stavanger. Under årets kommunevalg ble han valgt inn i Bystyret i Stavanger for Sosialistisk Venstreparti (SV), han representerer rød liste i studentparlamentet og har vært leder av Sosialistisk ungdom i Stavanger.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here