Trouble on our minds

0


Vi tenkte det var på tide å spille noen nye greier etter to uker med hiphop fra 90-tallet. Det hele endte opp med at vi samlet sammen noen nye plater og sånt, og nå spiller vi det for dere! Tanken er at vi skal diskutere de nye platene, men vi får se hvordan det går med den planen… Sånn ellers kan vi melde om fint vær og relativt greit humør. Neste uke spiller vi dancehall, gled dere til det! I mellomtiden får du kose deg med noe snadder fra youtube! Vi finnes på Facebook og Twitter også, sjekk oss ut! Oh ja, før vi glemmer; her er Jeff Mills intervjuet vi snakket om tidligere. Jeff Mills om aliens og sånt, you better belive! Ivar Vasstveit intervjuer.

Jeff Mills prater om aliens og sånt

Pusha T (feat. Tylor The Creator) – Trouble On My Mind

Mastodon – Bedazzeled Fingernails

Son Of Light – Supershine (live)

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here