Morgenstemning i studio

1

Torsdagsredaksjonen i Kom Deg Opp har vært i aksjon i dag tidlig. Emilie, Sara og Benedicte har vært oppe grytidlig i dag for å gi deg en super start på morgenen.

Vi hadde besøk av ansvarlig redaktør i SmiS, Lars André Dahl. Det var en svært hyggelig og ikke minst informativ prat. Og hvis ikke du visste dette om vår redaktør, så er han over-gjennomsnittet interessert i øl. Vi har også snakket om morgenen, og hvordan den har vært, spilt knakanes god musikk, og servert noen nyttige tips til deg, kjære student. Vil du vite mer om dette må du høre på nettradioen, hvor sendingen ligger klar til deg. Vi håper din morgen har vært like fin som vår, og at resten av dagen, og helgen, blir fantastisk.

Og husk å kom deg opp på mandag kl. 08.00. Da sitter Fredrik og Kristoffer i studio for å gi deg en god start på dagen og uken.

Vil du holde deg oppdater på hva redaksjonen i Kom Deg Opp driver på med? Du finner oss på Facebook.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here