Årets volleyballvinnere

0

Fadderukens sportslige alibi, den tradisjonelle volleyballturneringen, ble også i år avholdt på SiS Sportssenter og SmiS var med da dramaet utspant seg.

Av: Pål Karstensen (tekst & reporter) & Stian Skjerping (foto/redigering)

Etter at 21 lag meldte seg på årets volleyballturnering var det tilslutt 18 lag som møtte opp, noe som medførte en del komplikasjoner for arrangørene av årets turnering.

– Det ble noen utfordringer for oss sånn rent praktisk da noen lag ikke dukket opp, men etterhvert fikk vi kontrollen på det og etter det syntes jeg turneringen ble gjennomført på en god måte, sier arrangør Thomas Moy.

Hadde som mål å vinne
Men, i turneringen som var fyllt med god stemning og kameratskap, både på og utenfor banen, ble det tilslutt kåret en vinner. I finalen møttes “hjemmefavorittene” Team Thomas, anført av STIL-volleyball-leder Thomas Moy, og det sammensatte laget Rjukan.

I en jevn og spennende finale var det tilslutt kameratgjengen fra Rjukan som stakk avgårde med seieren i årets turnering med sifrene 25-22.

– Det var hele tiden målet vårt å vinne, det var derfor vi stilte opp. Og derfor er vi også veldig glade for å ha nådd målet vårt, sa lagkaptein Hequiem Mina til SmiS etter at seieren var et faktum.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here