Sandvolley EM i Kristiansand

0

UiS-student Martin Spinnangr med makker Terjei Skarlund deltok forrige helg i EM i sandvolleyball. De endte tilslutt på delt 9. plass. Se bilder.

Av: Stephen Olsen (tekst & foto)

Etter ny Swatch World Tour turnering i Åland – Finland denne uken ligger nå Martin Spinnangr og Terjei Skarlund på 18. plass på FIVB 2011 rankingen. De endte på en skuffende 17. plass i Finland etter å ha blitt slått ut av et overraskende tyrkisk lag.

Blandet EM
Selv med EM på hjemmebane fikk ikke noen av de norske lagene det helt til. Kathrine Maaseide og Ingrid Tørlen gjorde det best av de norske kvinnene og endte også på 9. plass. Spinnangr og Skarlund vant sin første kamp i puljespillet og var optimistisk foran resten av turneringen. Desverre ble det to tap i puljen, men takket være nok poeng kom de videre til gruppespillet. Snuoperasjoner var ikke helt vellykket. Likevel vant de overbevisende den første kampen i gruppespillet mot Tsjekkia.

– Det var veldig gøy å vinne kampen og det hjelper veldig godt å ha publikum i ryggen. Det gir også en god følelse når de i tillegg begynner å serve på Terjei, sa Martin Spinnangr like etter seieren.

Men både Terjei og Martin visste at neste kamp i runde to i gruppespillet i EM mot Heuscher-Bellaguarda fra Sveits ville være en tøff kamp. Sveits vant første set 21-15. Martin og Terjei nærmet seg i andre set, men Sveits vant tilslutt 21-18 i andre set.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here