Helikopter på impuls

0

Joakim, Randi og Britt tok en impulsiv fem minutters flyvetur over Stavanger fredag formiddag.

Av: Lars André Dahl (tekst & foto)

FØR TUREN: Joakim Augestad (f.v.), Randi Corneliussen og Britt Hauge Bertelsen gledet seg før turen.

Som del av Fadderuken har Fadder i år igjen fått helikopterturer over Stavanger som et trekkplaster. Historiestudent Joakim Augestad gikk tilfeldigvis forbi helikopteret og tok en impulstur.

– Jeg var egentlig på vei til butikken for å handle melk, men så kom det en hyggelig mann bort og spurte om jeg ville fly helikopter. Det var relativt billig, så jeg tenkte: “hvorfor ikke?”, sier Augestad minutter før flyturen.

Han fikk turvenner i Randi Corneliussen og Britt Hauge Bertelsen.

– Jeg har aldri fløyet i helikopter før, og det var en ganske billig pris for turen. Håper vi flyr over Vassøy, så jeg får se det, for dit har jeg akkurat flyttet, sier Hauge Bertelsen som studerer barnevern på førsteåret.

Flyr uten Fadder

Ut over flyturen med helikopteret har ikke de to deltatt så alt for mye under Fadderuken.

– Ikke så veldig mye, nei. Jeg drikker ikke alkohol, og jeg føler alkohol er en stor del av bildet under Fadder. Så dermed kjenner man seg nærmest som et “utskudd”, mener Augestad med lett latter.

– Jeg har heller ikke vært med på så mye. Når du blir seks-syv år eldre, er det ikke like spennende som det var da du var 20 år. Men jeg var med på pubcrawl i går, og det var gøy, konkluderer Hauge Bertelsen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here