En time bass på SmiS Radio

0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yo! I dag starter vi opp The Grind på Smis Radio, ikke noe big deal, bare en time med den feteste musikken around. Sjekk det ut! Går på lufta 21-22 i dag, siden det trossalt er første sending, men vi kommer til å gå 23-00 hver fredag fra og med neste uke.

The grind er en klubbkveld på Folken, nede i Grottene, drevet av yours truly, Stangeland Soundsystem og Drippin, den mest on point og cutting edge klubbkvelden i hele distriktet om jeg må si det selv. Anyway, legger ut tracklist på facebooksiden til The Grind. Og sorry for lydkvaliteten på snakkinga mi – i tillegg til en ødelagt stemme så er mikrofonen det ene headsettet mitt. Lover at det blir bedre neste gang.

 

Nyttige linker:

Soundcloud

Drippin på Facebook

Stangeland Soundsystem på Facebook

The Grind på Facebook

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here