Bli med i SmiS

0

Studentmediene i Stavanger (SmiS) trenger flere bidragsytere.


Liker du å skrive, ta bilder, jobbe med radio, tegne, leke eller bare synes SmiS virker kult? Ikke nøl med å ta kontakt med ansvarlig redaktør Lars André Dahl for mer informasjon. Enkelt fortalt har vi krav om ett bidrag til én av plattformene (avis, radio, nettsted eller smis-tv) annenhver uke.

Per i dag har vi et avisopplag på omtrent 5000 annenhver uke, radiosending hver ukedag og nettstedet smis.no som oppdateres kontinuerlig – og som også har sin egen tv-kanal – SmiS-TV.

Kontakt: 474 1 9999, nyheter@smis.no eller bank på det innerste kontoret i første etasje av paviljong 9 ved Universitetet i Stavanger (UiS) for en uforpliktende prat.

SmiS har vært Stavanger-studentenes talerør siden 1977. Avisa kommer ut 18 ganger i året, med et opplag på 5.000 eksemplarer hver gang. Avisa ledes av en heltidsansatt ansvarlig redaktør og har i tillegg to deltidsansatte avdelingsredaktører med ansvar for henholdsvis nyhets- og kulturdekningen. Avisa drives med støtte fra Studentsamskipnaden i Stavanger (SiS) og inntekter fra eget annonsesalg. Omsetningen til avisa er på om lag én million kroner i året.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here