«Kom Deg Opp» på SmiS-Radio

1

Hjertelig velkommen til nye og gamle studenter. «Kom deg opp» er et nytt morgenshow som du kan høre live hver mandag og torsdag klokken 08:00 på SmiS sine nettsider, og i reprise på FM 107.2 klokken 21:00.

Vi er et aktualitets- og underholdningsprogram som skal gi deg det du trenger for å navigere i studentbyen Stavanger. Det betyr nyheter, kultur, politikk, debatt, festlige innslag og konkurranser, rett og slett alt mellom himmel og jord.

I dag skal vi lose dere gjennom første dagen i Fadder 2011 ved UiS. Vi har tatt en prat med Fadder sin nestleder Mina Granlie om hvordan uka blir. Vi tok oss også en tur oppom kontoret til Studentpresten Stefan Emmerhoff i anledning de grufulle terrangrepene i sommer.  Vi får også besøk i studio av Morten Rønne, leder i Studentorganisasjonen ved UiS. Vi skal snakke om studentpolitikk og semesteret som kommer.

Bli interaktiv med Kom Deg Opp, følg oss på Facebook HER

 

Kom deg opp med Kristoffer og Fredrik!

 

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here