Årets foreleser er Gorm Kipperberg

0

Fadderuka er godt i gang og i år var det Gorm Kipperberg som stakk av med den tradisjonstunge tittelen «Årets Foreleser».

Av: Pål Karstensen (tekst & foto)

BEST: Gorm Kipperberg (t.v) mottar bekreftelsen på at han er UiS sin beste foreleser av nestleder i StOr, Lasse Heggedal (t.h).

Kipperberg, som er førsteamanuensis ved det samfunnsvitenskapelige fakultet, hadde som mål å vinne prisen og var fornøyd etter å ha fått prisen.

– Det var kjekt å vinne denne prisen, for det har vært et mål for meg å vinne. Egentlig så hadde jeg det som mål å vinne innen fem år, så det at jeg vant i mitt tredje år allerede setter jeg stor pris på, forteller Kipperberg til SmiS.

Mange gode kandidater

I år var det hele 40 nominerte forelesere, og aldri før har det kommet inn så mange stemmer. Derfor synes Kipperberg det var ekstra stas å vinne i år.

– Det er klart det er kjekt at noen setter pris på den jobben du gjør, og det var mange andre gode forelesere som var nominert i år og det gjør det ekstra kjekt å vinne, sier Kipperberg.

En soleklar vinner

Kipperberg fikk prisen for sine formidlingsevner og sine grundige og strukturerte forelesninger. Nestleder i StOr, Lasse Heggedal, mener det ikke er noen tvil om at den beste foreleseren vant.

– I studentenes mening var det den beste foreleseren som vant, det er det ingen tvil om. Med sine 12, 6 % av stemmene tok han en soleklar seier og det er bra å se at studentene setter pris på foreleserne våre, forteller Heggedal.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here