StOr med ny hjemmeside

3

Studentorganisasjonen (StOr) har fått kritikk for en elendig hjemmeside, men i løpet av sommeren har den blitt kraftig oppgradert.

Av: Pål Karstensen (tekst) & foto (skjermdump)

I mange år har StOr slitt med en lite innovativ hjemmeside og fått klager på hvor vanskelig det har vært å manøvrere seg rundt på siden. Spesielt har det vært vanskelig å finne kontaktinformasjon til de enkelte medlemmene, men nå har StOr fått flunkende ny hjemmeside.

– Det blir godt å endelig få i gang den nye hjemmesiden og vi gleder oss veldig. Den har vært nede lenge nå, og den er en viktig informasjonskilde for oss. Både med tanke på å få ut sakspapirer, protokoller og informasjon, men også for å få ut budskapet om hva vi driver med, forteller StOr-leder Morten Rønne.

I tillegg til dette skal det også opprettes en egen blogg og målet er å gjøre det lettere å komme i kontakt med StOr.

– Den nye siden består stort sett av informasjon og nyhetssaker, men vi har også planlagt å opprette en blogg der vi skal skrive om dagliglivet i organisasjonen. På denne måten tror vi at siden skal bli mer moderne og profesjonell enn tidligere, opplyser Rønne.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here