Aleksandersen tilbake til UiS Volley

0

Etter at Tore Aleksandersen i januar 2010 dro til grønnere beitemarker i Schweriner FC i Tyskland, ledet han laget til seriemesterskap. Nå vender han atter en gang hjem til Norge, denne gang for å bli sportssjef i UiS Volley.

TILBAKE: Etter å ha vunnet seriegull i Tyskland, vender nå Tore Aleksandersen hjem for å bli sportssjef i UiS Volley.

Av: Pål Karstensen (tekst) & Lars Kristian Aalgaard (arkivfoto)

Etter nok en suksessrik periode i tysk volleyball, er Tore Aleksandersen (43) i samråd med familien igjen tilbake i Norge. Nå har han takket ja til å gå inn i en sentral rolle som styremedlem og sportslig leder i hjertebarnet UiS Volley.

– Jeg har lyst til å ta fatt igjen i det arbeidet vi startet, og som Martin Frydnes fortsatte som trener. Vi skal vise at satsing på unge spillere er veien å gå, sier Tore Aleksandersen.

Frydnes fortsetter som hovedtrener
Selv om Norges mest suksessfulle volleyballtrener nå returnerer, er det fortsatt Martin Frydnes som skal være hovedtrener for jentene i UiS Volley.

– Med Tore som sportslig ansvarlig i UiS Volley, legges det også til rette for at trener Martin Frydnes, som nylig også ble seniorlandslagstrener, får den best mulige støtte i den videre utviklingen av laget, heter det i pressemeldingen som UiS Volley har sendt ut.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here