UiS-student til konsernsjef-finale

2

Christopher Hoftun, petroleumsstudent, er nærmere drømmen om å bli Adeccos konsernsjef i sommer.

EN AV FIRE FINALISTER: UiS-student Christopher Hoftun.

Av: Trine Barka Højmark & Lars Kristian Aalgaard (foto)

Petroleumsstudent ved Universitetet i Stavanger (UiS), Christopher Hoftun, er med videre kampen om sommerjobben som konsernsjef for Adecco. Med over 10 000 stemmer via nett og sms, er Hoftun en av de fire som står igjen i finalen.

Sammen med de andre kandidatene skal han delta i en siste konkurranse med jury og publikum. Dette er avgjørende for hvem som får jobben.

Fra 2 300 til fire
Bemanningsbyrået lyste ut stillingen som konsernsjef tidligere i år og fikk 2 300 søkere. Disse har blitt silt ut gjennom telefonintervju, dybdeintervju, personlighetstester og IQ-teser. Til slutt stod ti personer igjen, som folket kunne gi sin stemme til via nettet eller per sms. Blant disse ti var også en annen UiS-student, som også studerte petroleum, Kristin Toftevåg.

De fire som fikk flest stemmer gikk videre til den aller siste konkurransen. Hoftun fikk nest flest stemmer av de fire siste kandidatene.

Får testet deg
Stillingens månedslønn på hele 100 000 kroner har vært en attraktiv gulrot for studentene. Som konsernsjef vil du i tillegg få muligheten til å lede driftsmøter og et nasjonalt toppledermøte, samt forberede neste års budsjettforhandlinger og planlegge en salgskampanje.

– Jeg meldte meg på for gøy, men jo lengre jeg har kommet i konkurransen jo mer alvorlig har jeg tatt den. Den som vinner får virkelig teste seg selv, sa Hoftun til uis.no i forrige uke.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here