Pratepreik

0


Vi syntes at det var på høy tid å snakke litt om noen annet en musikksjangre i dag. Derfor gravde vi litt rundt om kring og fant fram noe snadder vi hadde lyst å høre i dag og lagde sending av det! Med andre ord så blir det ny musikk spesial på Musikkmaskinen i kveld, hurra! Det blir alt fra weird dubstep greier til metal i dag. Med på kjøpet får du også sterke meninger og sånt. Nice! Ok, nå kommer jeg ikke på noe mer lurt å skrive i dag, du får nesten bare høre sendinga altså, anbefales! Den starter som vanlig kl. 21 på FM 107,2 samtidig som den går live på nett! Sykt! Følg oss på Facebook og Twitter i mellomtida, så kanskje det vanker noe snacks utover! Oh, før jeg glemmer: Sjekk ut radioen sin egen like-side på fjaseboka her! Herrliga London!

Kozemoze,
Musikkmaskinen

U-tubez:


Wu Tang Clan (m. RZA) – Only The Rugged Survive:

http://www.youtube.com/watch?v=f_6UtRwcv6E

Guillemots – Trains To Brazil:

Swindle – Mood Swings:

Postwerk on vacation:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here