Raasclaats & rastafarians

0

Vi prøver å styre unna klisjeéne i kvelden sending av Musikkmaskinen, men det er litt vanskelig siden Morten skal snakke om reggae. For hvilken annen sjanger i verden tilhører det mer klisjeér? Ganja, dreads, slacking og jamaicansk aksent og lista bare fortsetter. Uansett, vi tror vi klarer sånn nogenlunde å styre unna det, og serverer en herlig time med masse fet reggae, dancehall og dub; for å nevne noe. Ingen Buffalo Solider i akustisk versjon, men det synes vi at vi nesten burde holde oss for gode for! Sjekk ut litt av snopet vi har gravd fram fra videonettstedet www.youtube.com under her. Følg oss gjerne på Facebook og Twitter også!

One love,
Musikkmaskinen

Ninja Man – Murder Dem

Shabba Ranks – Ting-A-ling

Eek A Mouse – Wa Do Dem
http://www.youtube.com/watch?v=SmICNNX0_ak

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here