Vi søker nye medarbeidere

0

Administrativ leder

Studentmediene i Stavanger (SmiS) sin administrative leder flytter fra Stavanger, og vi må derfor finne en arvtaker. Mediehuset SmiS sin posisjon blant studenter i Stavanger, og vår stoffproduksjon til avis, radio, TV og nett, gjør SmiS til en attraktiv samarbeidspartner for annonsører. Stillingen er en unik sjanse for å sette ditt preg på utviklingen til SmiS, og til å bygge relasjoner med næringsliv og andre lokalt, regionalt og nasjonalt.

SmiS leter etter en student som er selvstendig i sitt arbeid. Du må ha kjennskap til økonomi, regnskap og salg. Kandidaten må være løsningsorientert og relasjonsbyggende. Stillingen omfatter annonsearbeid, kundepleie, salg, markedsføring, økonomi, regnskap, lønn og administrativ oppfølging av medarbeidere i redaksjonen.

Du rapporterer til SmiS-styret og til ansvarlig redaktør. SmiS tilbyr månedlig honorar på 5000 kroner (10 mnd. per år). Opplæring blir gitt.

Søknadsfrist: 25. mai.

Spørsmål om stillingen rettes til avtroppende administrativ leder Krister Vistnes på annonse@smis.no og 924 92 117, eller ansvarlig redaktør Trine Barka Højmark på smis@smis.no og 416 31 872.

Søknad med CV sendes til smis@smis.no.

 

 

Deskjournalist

Studentmediene i Stavanger (SmiS) skal ansette ny deskjournalist.

Stillingen omfatter bearbeiding, kvalitetssikring, vurdering og omprioritering av tekst med hensyn til presentasjon, bilder og andre grafiske virkemidler. Deskjournalisten har ansvaret for grammatikk og korrektur. Du jobber i tett samarbeid med ansvarlig redaktør og avisens nyhets- og kulturredaktører.

Du må ha relevant erfaring/kompetanse og sterk språkkompetanse. Du jobber foran hver avisutgave, totalt 18 avisutgaver årlig. Normalt jobber du to torsdager og to fredager hver måned.

Arbeidet lønnes med 1 750 kroner for hver produksjon. Første arbeidsdag er 11. august i forbindelse med utgivelsen av den første utgaven i høst. Opplæring gis.

Søknadsfrist: 25. mai.

Spørsmål om stillingen rettes til ansvarlig redaktør Trine Barka Højmark på tlf: 416 31 872.

Søknad med CV sendes til smis@smis.no.

 

 

Distribusjonsansvarlig

Vår distributør flytter fra Stavanger og vi søker derfor hans etterfølger som kan bringe avisa til dens lesere. Stillingen innebærer hovedansvar for distribusjon av papiravisen, gjennom utkjøring, levering og postsending.

Stillingens ansvarsområder:
– ansvar for utkjøring av avisen til leveringspunkter etter distribusjonsliste.
– ansvar for postsending av avisen etter adresseliste i forbindelse med hver utgave.
– ansvar for etterfylling av aviser ved Universitetet i Stavanger, med hovedvekt på en ny hovedrunde mandagen etter hver utgave.
– ansvar for kommunikasjon med leveringssteder og postabonnenter mht. distribusjon av avisa.
– ansvar for å være på utkikk etter nye distribusjonssteder.
– hovedansvar for utplassering, anskaffelse av nye ved behov, samt vedlikehold av SmiS’ avisstativer.

Søker må ha førerkort klasse B. Stillingen lønnes med 1 000 kroner for hver utgivelse, SmiS har 18 utgivelser per år.

Søknadsfrist: 25. mai.

Spørsmål om stillingen rettes til avtroppende distributør Krister Vistnes 924 92 117 eller ansvarlig redaktør Trine Barka Højmark 416 31 872.

Søknad med CV sendes til smis@smis.no.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here