Er du vår nye ansvarlige redaktør?

0

Studentmediene i Stavanger (SmiS) har vært Stavanger-studentenes talerør siden 1977. Avisa kommer ut 18 ganger i året, med et opplag på 5 000 eksemplarer hver gang. I tillegg finnes oppdaterte nyheter på smis.no, samt TV-innslag. SmiS Radio sendes på FM 107,2 hver hverdag fra klokka 21 til 22. SmiS ledes av en heltidsansatt ansvarlig redaktør og har i tillegg fem deltidsansatte redaktører med ansvar for hver sin kanal. SmiS drives med støtte fra Studentsamskipnaden i Stavanger (SiS) og inntekter fra eget annonsesalg. Omsetningen til avisa er på om lag én million kroner i året.

ANSVARLIG REDAKTØR

Vår ansvarlige redaktør forlater sin stilling og vi er på jakt etter hennes arvtaker. Ansvarlig redaktør er SmiS sin øverste leder og er en heltidsstilling.

Vi søker en selvstendig person med journalistutdanning og/eller erfaring fra mediebransjen. Du bør ha god kjennskap til og interesse for utdanningsstoff og populærkultur. Det er en fordel med god kunnskap om det lokale studentmiljøet. Du bør ha ledererfaring og tanker om hvordan du vil videreutvikle SmiS gjennom stoffproduksjon til avis, radio, nettside og nett-TV.

Heltidsstillingen omfatter organisatorisk, økonomisk og redaksjonelt hovedansvar (med hjelp fra administrativ leder) for hele organisasjonen og alle redaksjonelle produkter.

Søknad med CV sendes til smis@smis.no med kopi til SmiS sin styreleder Lars Fisketjøn på lfi@rogalandsavis.no.

Søknadsfrist: 25. mai.

Spørsmål om stillingen kan rettes til ansvarlig redaktør Trine Barka Højmark på

tlf: 416 31 872.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here