Anarki og helvete

  0


  Kjære dagbok. I dag hadde kantinedama laget hamburgere. Det var bra, for jeg liker hamburgere. Hamburger er godt. Etterpå laget jeg radio, og det var også kjekt, selv om musikken kanskje var litt bråkete til tider. Morten hadde med seg masse artig punk som han spilte for oss, og det var veldig kjekt. Sånn ellers så ble det litt generelt snakk om punk og andre punk-relaterte ting. Musikken var kjempefin og Fredrik, Morten og Magnus var veldig hyggelige når de snakket inn i mikrofonene, så dette blir nok en kjempesending!
  Jeg har hørt at sendinga starter kl. 21 på FM 107,2 eller her på smis.no, så sjekk det ut. Ellers hørte jeg ett hot tips om at Musikkmaskinen også finnes på Facebook og Twitter, så jeg anbefaler deg å sjekke de ut der også. Sjekk ut youtube-klippene lenger nede som en liten oppvarming til sendinga.

  Klemz,
  Musikkmaskinen

  The Wipers – Over The Edge:

  Kjøtt – Kloning:

  Black Flag – Rise Above & American Waste:
  http://www.youtube.com/watch?v=d5ZKEuRrR3E

  Cover av Return of the Rat av en liten kidd:

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here