Priset for sitt engasjement

1

Økonomistudent ved UiS Stina Kommedal fikk tittelen «årets økonomistudent» og 20 000 kroner under årets Talentkonferanse. Begrunnelsen var hennes store engasjement for studentkulturen i Stavanger.

Av: Trine Højmark & Monica Christophersen (arkivfoto)

ÅRETS ØKONOMISTUDENT: Stina Kommedal.

 

For niende gang på rad delte konsulentselskapet Universum ut priser til studenter som har utmerket seg ekstra. Dette melder Dagens Næringsliv. Under kategorien årets studenter var en av vinnerne student Universitetet i Stavanger (UiS). Stina Kommedal ble kåret til årets økonomistudent. Juryen begrunner valget med at hun har et stort engasjement for studentkultur i Stavanger.

– Når du jobber mye med frivillig arbeid er dette en veldig fin måte å bli satt pris på, sier Kommedal til uis.no.

I dag er Kommedal leder i Econa UiS, i tillegg er hun styreleder i MastØk. Tidligere har hun vært styreleder i Økonomistudentenes Forening (ØSF) og styremedlem i Folken.

Tre flinke studenter
Prisene ble delt ut av Econa, FMC technologies og NITO. To andre studenter ble tildelt priser. Øystein Grøndahl, student ved Universitetet i Bergen, ble årets teknologistudent og Glenn Ytterdal, student ved Norges informasjonsteknologiske høyskole, ble årets it-student.

Det var de nominerte sine medstudenter som stemte frem prisvinnerne. Stemmene ble gitt på grunnlag av de nominerte sitt engasjement for studiemiljøet og studieresultater. Vinnerne av prisene årets studenter fikk blant annet reisegavekort, 20 000 kroner og hospiteringsopphold.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here