Nominasjonene strømmer inn

0

Tradisjonelt sett skal årets foreleser kåres i fadderuka. StOr har nå begynt å samle inn nominasjonene – og de har ikke latt vente på seg.

FJORÅRETS VINNER: I 2010 var det biologen Brynjar Foss som fikk tittelen "Årets foreleser".

Av: Trine Barka Højmark & Magnus H. Wathne (arkivfoto)

Rett etter påske åpnet nominasjonspostkassa for forslag til vinnere av prisen som årets foreleser. Allerede har nominasjonene begynt å strømme inn. Nestleder i Studentorganisasjonen (StOr), Morten Rønne, administrerer og strukturerer nominasjonene. Han kunne telle over 20 nominasjoner 2. mai. I fjor ble hele 49 forelesere nominert.

– Det renner inn med forslag. Jeg har over 20 uleste mail i innboksen min, hvor flere av dem er nominasjoner til Årets foreleser, sier han.

Prisen organiseres av StOr, men det er studentene selv som nominerer og til slutt bestemmer hvem som vinner.

Alle typer forelesere
StOr tar i mot alle nominasjoner via mail inntil 20. mai. Deretter får studentene ved Universitetet i Stavanger (UiS) muligheten til å stemme på alle de nominerte via en questback. Det kan stemmes til en gang uti juli. Vinneren blir tildelt prisen under åpningen av årets fadderuke i august. Det er den som får flest stemmer som vinner. Når det gjelder nominasjonene er det et bredt spekter av forelesere, ifølge Rønne.

– Det er lærere fra alle krinkler og kroker på universitetet, sier han.

Les mer i neste utgave av SmiS-avis.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here