Men Osama var ikke død! …Joda, men vi har funk

  2

  Det er mandag igjen, og mandag betyr Musikkmaskinen på din radio! Vi skal ha fest i radioen din i kveld, for vi har nemlig gravd fram noe av de feteste greiene vi har funnet innenfor funken! Og for en fantastisk sjanger dere. Vi kan jo ikke gjøre annet enn å digge det! Så sjekk oss ut på din radio fra kl. 21 av. Vi finnes på FM 107,2 dersom du har et radioapparat. Om det ikke er tilfelle kan du høre oss her på smis.no! Vi har nemlig en webspiller som dere finner her. Okei, det var alt for denne gang. Følg oss på Facebook eller Twitter om du vil det, plutselig dukker det opp noe snop vet du! I neste uke har vi forresten punk, så det blir fine greier. Men det skal vi reklamere om i neste uke heller.

  Klemz,
  Musikkmaskinen

  James Brown – The Boss
  http://www.youtube.com/watch?v=8N2OxuChrRM

  Budos Band – Black Venom

  Orange Juice – EarlWolf

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here