Greni med venner surfer videre

0

Artist: Bigbang
Tittel: Epic Scrap Metal
Utgiver: Grand Sport Records/ EMI Music Norway
Anmeldt av: Lars André Dahl

Karakter: B

Det virkelig store smellet kom for over 12 år siden, og nå er Bigbang et kjent navn i Norge. Du har vært lite interessert hvis du ikke har fått med deg en konsert med Oslobandet.

Alt i alt peiser de nå ut album nummer elleve. Greni fortsetter å dyrke california-melankoli og gitarakkorder surfegitarister tillagt. «The Big Sur» (den «perfekte» surfebølge) er etter hans mening aldri langt unna.

Vil du atter en gang være med å synge halvfalskt på Folken come summer, løp og kjøp

Nå er stemningen til en viss grad også lagt til «rundt bålet kvelden etter surfingen er unnagjort», foruten rockelåta «Epic Scrap Metal». Duetten med Lissie «No one», ble fremført på Skavlan, og er nok platas høydepunkt. I tillegg til Lissie har også Thomas Seltzer og Thom Hell satt sine spor gjennom låtskrivning for Greni, Olsen og Eilertsen. Seltzers «Kill My Buzz» er virkelig en god hitlåt med sin myke tilnærming til Turbo-gitar.

Jippi-låta «Cigarette» kunne også blitt spådd som en god strand-kompanjong hadde det alt vært varmere i vannet. Her har visstnok Greni fått med seg naboene sine fra Los Angeles til å kore i bakgrunnen. En hyggelig gest, og en koselig detalj. Lun er et ord som står igjen etter en haug gjennomhøringer av «Epic Scrap Metal». Har du sett deg lei på den vante Bigbang-pakka, snu lommeboka en annen vei. Vil du atter en gang være med å synge halvfalskt på Folken come summer, løp og kjøp.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here