Velgjort, velspilt og gjennomført

0

Artist:Montée
Tittel: Rendition of You
Utgiver: Oslo Records / Tuba
Anmeldt av: Hanna Huglen Revheim

Karakter: B

Den norske supergruppa Montee ble dannet for fire år siden og «Rendition of you» er deres andre album. Det progressive pop-bandet Montee består av Anders Tjore, Maya Vik, Erlend Mokkelbost, Haakon-Marius Pettersen and Marius Simonsen. Det er nettopp progressiv pop bandet spiller. For det forrige albumet deres «Isle of now» ble Montee belønnet med en Spellemannspris, og bandet har ikke sunket listen denne gangen.

«Rendition of You» er rett og slett et veldig bra album, med musikk som passer perfekt til vår, lys og alt det andre som hører årstiden til. Montee spiller spennende og behagelig musikk, og jeg kan helt ærlig si jeg blir i litt bedre humør av å høre på den. Begge de to singlene som så langt er sluppet fra albumet, «Ghost» og «Faith», har rukket å bli svært populære. Jeg tviler ikke på at albumet kommer til å bli det samme.

Albumet har et ambisiøst og velkomponert lydbilde, som passer perfekt sammen med de velskrevne tekstene. I det hele tatt er dette et veldig gjennomført album. Å se Montee spille på en festival i sommer – det hadde vært en perfekt solskinnsaktivitet.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here