Siste sending før påske

0

Det er snart påskeferie og i mellomtiden lader vi opp til ferien med aktuell påskeunderholdning. For de som befinner seg i nærheten av en kino, vel og merke. Denne uken kan vi friste med filmanmeldelse av “Sucker Punch” og “Blue Valentine”. Vi kårer vinner av denne ukens filmkonkurranse, hvor vinneren får med seg to kinobilletter til filmen “The Eagle”. Denne uken kan dere vinne kinobilletter til “Thor”, en film inspirert av Norrøn mytologi.
Som vanlig blir det filmnytt og filmsladder. Vi tar en titt på denne ukens kinotopp for å se hvordan nykommerne har gjort det.

Hør på oss i kveld på FM 107,2 eller webradio på smis.no klokken 21.00-22.00. Vi høres
Påskehilsner fra Oscar og Hanne i Filmkveld.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here