Britiske metaller og andre greier

  0


  Vi hadde prøvd å ikke snakke noe særlig om det, prøvd å ignorere at dagen nærmet seg. Vi var alle klar over at dagen kom, men vi trodde at dersom vi aldri snakket om det så skulle det liksom gå vekk, forsvinne. Det gjorde ikke det, og plutselig var dagen over oss. Ja, det er snakk om sendeplanen vår, hamret ut i løpet av planleggingsfasen av programmet (ja, vi har faktisk planlagt litt). Det er snakk om dagen vi skal ha New Wave Of British Heavy Metal, fra nå av omtalt som NWOBHM. Ingen av oss i Maskinen er særlig glad i sjangeren (underdrivelse, ironi etc.), så vi så ikke akkurat frem til å snakke om greiene i en time. Likevel, vi fikk nå laget en sending vi er fornøyde med, så om du vil høre oss schoole deg i NWOBHM så sjekk oss ut på FM 107,2 eller smis.no fra kl. 21 av! Fra kl. 22 av, i den superekslusive nachspiel-sendinga skal vi snakke om masse artige saker, så få med deg det også! Vi er på Facebook og Twitter også, ett hot tips bare!
  Her har dere noen youtubes:

  Yeah!

  Sepultura – Orgasmatron (Mötorhead cover):

  Girlschool – Race With The Devil:
  http://www.youtube.com/watch?v=kbnalCFx-dc

  Tror vi tar ferie i påsken forresten. Både Magnus og Fredrik er så kule at de er bortreiste, så det ser ut som Morten får ansvaret for sendinga. Han tar sikkert med en gjest eller noe å spiller noen fete tunez for deg i neste uke. Etter påska er vi tilbake med funk. Ja, funk for faen! Det blir fett. Funky og fresht blir det også.

  Klemz

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here