Ikke glem dagens dose Filmkveld

0

Sist uke gjorde Filmkveld et tappert forsøk på å komme seg tilbake på FM-båndet, noe vi misslyktes i nok en gang. Forhåpentligvis er dette siste gangen vi melder om tekniske problemer. Planen er nå å bli på lufta, slik at vi kan servere lyttene våre alt av filmnytt vi kommer over. Dagens sending vil inneholde alle anmeldelsene som ble annonsert sist uke, altså “Red Riding Hood” og “Umeå4ever”. Vi har også sett “Varg Veum – Dødens drabanter”, som programleder Hanne Høyland vil fortelle mer om i studio.
Vi kan også friste med ny filmkonkurranse, hvor premien er to kinobilletter til “The Eagle”, samt avsløre vinneren som får kinobilletter til “Red Riding Hood”

Vi høres kl 21.00-22-00 i kveld på 107,2 eller nettradioen på smis.no. Hilsen Oscar Eide Haus og Hanne Høyland fra Filmkveld

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here