CD: Hilde Heltberg– Elske fritt – Bigbox

0

CD: Hilde Heltberg- Elske fritt – Bigbox
Karakter: C
Anmeldt av: Hanne Høyland

Det er 6 år siden Hilde Heltberg kom ut med sin forrige plate. Nå er hun igjen aktuell med ny plate “Elske fritt”, hvor hun synger på norsk. Hilde sies å være en veteran i bransjen, med erfaring tilbake fra 80-tallet. På den nye platen er de fleste låtene signert henne selv, med tekster fra Kari Iveland.

Platen inneholder for det meste rolige visesanger, i tillegg slår Hilde til med et par countrylåter, som krydrer platen for de som liker country. Henning Kvitnes bidrar med sangen “Noe med deg” og Jonas Fjeld bidrar på sangen “Omtrent som før”, disse duettene løfter inntrykket.

Det blir i det kjedeligste laget, med bare rolige låter. Har du hørt ett par sanger, føles det som om du har hørt hele platen.

Det positive med den er at dette er en behagelig type musikk, som gjerne passer godt til bakgrunnsmusikk på en kafé. Man kan godt koble ut med den lette romantiske stemningen platen gir. Det er også koselig at Hilde deler tekstene sine i heftet som følger med, da kan man kose seg med allsang om det er ønskelig.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.