RADIO: Håper på allsang

0

LOVER LIV: Mye svette, sang og dans er blant det Timbuktu lover til konserten på Folken. (Pressefoto)

Skrevet av: Kristoffer Møllevik

Den svenske hip-hopartisten Timbuktu er på turné med sitt nyeste album «En High 5 & 1 Falafel». 3. desember kommer han til Stavanger.

HØR TIMBUKTU SNAKKE OM DEN NYE SKIVA OG OM NEDLASTING AV MUSIKK HER

Sammen med supportbandet Damn! er han ute på en over fem uker lang turne, og 3. desember er han nok en gang tilbake på Folken. Det er den nye plata «En High 5 & 1 Falafel», som står i fokus.

– Vi gleder oss til å komme til Stavanger. Det var superfett sist vi spilte på Folken, så vi håper det blir like bra denne gangen også. De som kommer på konserten kan forvente seg at de kommer til å svette mye, danse mye og forhåpentlig synge en del, sier Jason Diakité, også kjent som Timbuktu, til SmiS.

I den norske pressen har mottakelsen av det nye albumet vært lunken, men Timbuktu selv synes at lanseringen har gått bra.

– Jeg er kjempefornøyd. Folk liker skiven, og det er det viktigste, mener han.

Turnéliv
Artisten forteller at han forsøker å dra hjem i alle fall to dager i uken under turneen, hvor han ofte har spillefri mandager og tirsdager. Men hva gjør han rett etter konsert?

– Det første jeg gjør når jeg går av scenen, er å gå ut blant publikum og hilse på folk. Etter det sitter jeg gjerne backstage med bandet og drikker øl. Kanskje drar vi ut på byen, eller så legger vi oss bare, forteller Timbuktu.

Som så mange andre band kjører Timbuktu og Damn! buss mellom konsertstedene, og ofte bruker de natten på å kjøre til neste spillested. Tross store avstander trives han med det.

– Vi elsker å spille, så det er det vi må gjøre om vi skal kunne fortsette med det. Selv elsker jeg dette, sier Timbuktu.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.