Tropisk aften i eget kjøkken

Tropisk aften i eget kjøkken

Med Mojito som siste innslag, har jeg likevel bare så vidt begynt å varme opp til den tropiske sommeren. Mer tropisk enn Piña Colada blir det ikke. Til tross for hvor lett det er å lage en, så er den elsket av mange.

Tekst, foto og video: Sindre Kirkaas Normann

Ingredienser (1 glass):

  • Ananasjuice
  • ½ lime
  • 80 ml rom (hvit eller mørk)
  • 5 ss kokosmelk
  • Isbiter
  1. Fyll et glass med isbiter for å kjøle det ned.
  2. Legg så ca. 3 isbiter i en shaker. Om du ikke har en shaker så funker det med en flaske med skrukork, eller en krukke med lokk.
  3. Fyll halve shakeren med ananasjuice, og press ut juicen fra en halv lime. Hell så oppi rom og kokosmelk.
  4. Fest på lokket og rist godt og lenge. Hell så innholdet i det nedkjølte glasset.
Posted in Nyheter, Spalter and tagged , , .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.