Satser på mindre matsvinn og mette studenter

– Hver eneste dag har vi halv pris på alt som er igjen før vi stenger, forteller daglig leder i Wrap and Roll Max Gouchan.

Dette kommer godt med til sushielskere med et lavt studentbudsjett.

– Det er bedre at studenter kommer og kjøper masse sushi, og nyter det en kveld til halv pris. Da får vi solgt ut og studentene får god mat. Det er en god sak for alle sammen. Vinn, vinn, vinn – sånn som jeg liker det.

I Norge kaster vi omtrent 355.00 tonn mat i året, ifølge matbransjens prosjekt ForMat. Selv om det er vi forbrukere som står for den største delen av matkastingen, kaster butikkene nesten 17 prosent av dette.

Hvorfor er det for deg viktig å ikke kaste for mye mat?

– Jeg syntes det er teit. Vi kjøper kylling fra Nærbø og den beste laksen, og det er mange personer i arbeid for å skape så flotte produkter, og da kommer det ikke på tale at det skal gå i søppelet.

Wrap and Roll på Madla Amfi setter nå i gang med tiltak for å kaste mindre mat.

– Etter å ha vært ett år i matbransjen synes jeg at det er utrolig trist at mat skal gå rett i søppelet.

De satser på å få åpnet 3-4 lokaler til i området, som også skal bruke samme konsept med halv pris før stenging. Kontrakten for lokaler på Kilden er allerede klar.

Posted in Nyheter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *